Sugen på att skapa i höst?

Keramikkurs på Torsås Fajans krukmakeri, Torsås. Skulptur, dreja, kavla, tumma, teknikerna är många. Vi blandar teknikerna för att kunna forma, ta fram och förverkliga det vi ser i fantasin.

Keramikkurs på Torsås Fajans krukmakeri. Skulptur, dreja, kavla, tumma är några av de tekniker vi använder. Materialet är stengods, teknikerna blandar vi för att få fram de resultat vi vill.

Nu börjar det bli dags att tänka på friskvården inför hösten. För min egen del var det keramikkursen som var den bästa friskvården. Lera, forma, dreja det är för mig meditation och rekreation när den är som bäst.

Våra kurser startar den 23 respektive den 24 september, mellan kl 18 och 21. Åtta gånger träffas vi under hösten, tanken är att alla ska ha det riktigt bra och dessutom användbara och/eller vackra ting att ta med hem. Det finns fortfarande ett par platser kvar till kursen som börjar den 24:e september. Välkommen att anmäla till Studieförbundet vuxenskolan (kalmarlan@sv.se, 0771-202070, www.sv.se/kalmarlan), eller ring/mejla namn och adressuppgifter till oss. (info@torsasfajans.com, 0486-100 52).

Välkomna!
Gith och Anne